BX Routin’

Intelligens járattervezés és optimalizálás SAP Business One-hoz

 

Mit nyújt a BX Routin’ az Ön vállalkozásának?

 

util

Integrált, gyors, könnyen használható megoldás

Tökéletes megoldás kis- és közép-vállalatoknak, amelyek integrált, gyors, könnyen használható járattervező és járatoptimalizáló megoldást keresnek heterogén gépjárműparkjukhoz.

A BX Routin’ magas szintű SAP Business One integrációval rendelkezik. Napi szintű szállítási feladatokból dolgozik, amelyeket testreszabható felhasználói lekérdezésekkel gyűjt ki az SAP Business One alapadataiból, vevői és beszerzési megrendeléseiből.

BX Routin' optimalizált útvonalak

Optimalizált útvonalak, intelligens fuvarszervezés

A motor percek alatt előállítja az optimalizált útvonalat, figyelembe véve a teljes heterogén járműparkot és a kijelölt szállítási feladatokat. Az útvonalkezelő segítségével szervezheti, módosíthatja, és véglegesítheti az optimalizált járatokat, és valós időben követheti is őket.

A szállítási feladatok napi ütemezését földrajzi helyek alapján optimalizálja, figyelembe véve az olyan megszorításokat, mint nyitvatartási idő, engedélyezett vezetési idő, kirakodási idő, pihenési idő.

util

Csökkenő adminisztráció, hatékonyabb kiszállítás

A BX Routin’ mobil applikáció költséghatékony Android alapú mobil eszközöket támogat. A mobil applikáció megkönnyíti a sofőrök adminisztrációs feladatainak végrehajtását és az utólagos irodai munkával töltött időt is csökkenti.

Azontúl, hogy a sofőrök megkapják az elvégzendő feladatok részleteit és a számukra kijelölt útvonalat, a mobil eszköz segítségével személyre szabott SAP dokumentumokat hozhatnak létre és kezelhetnek a helyszínen és egy társított mobil-nyomtató segítségével képesek az előállított bizonylatot azonnal nyomtatni.