BX Booster Production

Integrált termeléstervezési megoldás a hatékonyabb gyártásért

 

BX Production Booster

Mit nyújt a BX Production Booster az Ön vállalkozásának?

 

Digitalization

    Intelligens gyártás a      gyártási művelet    koncepció segítségével

A BX Production Booster kiegészíti az alapvető SAP Business One gyártási modult a gyártási művelet koncepcióval, amely biztosítja az intelligens gyártás lehetőségét komplex gyártási addon alkalmazása nélkül.

A BX Production Booster számos hasznos funkcióval javítja a gyártási modul alkalmazhatóságát, és megnyitja az utat a gyártók számára a továbbfejlesztett gyártási megoldások felé.

APS

Fejlesztési lehetőségek a magas szintű gyártás eléréséért

A BX Production Booster segítségével megvalósítható a gyártástervezés magasabb szintje. Lehetőséget nyújt a BX Novel Production irányába történő fejlesztésre, mely különböző kibővített gyártási jellemzőkkel rendelkező megoldás (kibővített erőforrás- és elemlista, kibővített műveletek stb.).

Lehetőséget biztosít a BX POEM APS használatára is. A BX POEM APS segíti a gyártási finomtervezést a gyártás optimalizálását a maximális hatékonyság érdekében.

A BX Production Booster szintén lehetővé teszi a BX Verse PDC alkalmazását. A termelési információk pontos és gyors dokumentálása elengedhetetlen az erőforrások hatékony felhasználásához, a gyártási folyamatok ellenőrzésének javításához, és ezáltal a költségek csökkentéséhez.

Easy-to-use

Egyszerűen használható megoldás könnyű karbantartással

A BX Production Booster egy könnyen telepíthető és könnyen használható szoftvermegoldás, amely egy átlátható gyártás-vezérlőpulttal támogatja a termelésvezetőket.