BX POEM APS

Intelligens gyártástervező és optimalizáló megoldás a jövő gyártásához.

Mit nyújt a BX POEM az Ön vállalkozásának?

 

util

   MRP, APS és    vizualizáció univerzális kombinációja

A BX POEM, három megoldás egyedi ötvözetével (MRP, APS, vizualizáció) kivételes lehetőséget nyújt a termelés optimális megszervezésére, a tervek és a megvalósítás pontos, precíz és mégis rugalmas összehangolására.

Az SAP Business One és a BX POEM kombinációja egy átfogó termelésirányítási megoldás, amely a gyártás és az ahhoz kapcsolódó üzleti folyamatok tervezését, optimalizálását és szervezését támogatja, és teszi könnyedén megvalósíthatóvá.

A rendszer grafikus formában jeleníti meg az összefüggéseket, és ezzel rendkívüli mértékben megkönnyíti és felgyorsítja a tervező munkáját.

util

Optimális terv mesterséges intelligenciával

A szoftver az optimális kapacitásterhelés tervezésével, a gyártási sorrendek és időpontok meghatározásával egy optimális tervet hoz létre. A hibrid genetikus algoritmus lefutása során akár több ezer termelési tervet is összehasonlít, folyamatosan csökkentve a költségeket, és képes a cég számára globálisan legcélravezetőbb termelési tervet kiválasztani.

A BX POEM valós idejű és naprakész tervezésével gyors és megalapozott döntéseket hozhat a gyártás során felmerülő váratlan helyzetek és problémák megelőzése és megoldása érdekében.

util

Mindig végrehajtható gyártásiterv, rugalmas alkalmazhatóság

A tervező algoritmusnak köszönhetően mindig érvényes és végrehajtható terv áll a gyártástervező rendelkezésére. A BX POEM képes az ütemezést valós időben végrehajtani, és a termelési tervben meglévő megkötések és feltételek hatásait a gyártási terven végigvezetni.

A tervező még a módosítások befejezése előtt láthatja az összes hatást, és biztos lehet abban, hogy a képernyőn megjelenő terv-változat helyes és végrehajtható.

Az üzemi területen történt eseményekről, például az üzemi és automatikus visszajelentésekről, a munkák előrehaladásáról vagy csúszásáról, illetve az esetleges géphibákról, a BX POEM automatikusan értesül és ezeknek megfelelően aktualizálja a termelési tervet, illetve lehetővé teszi a hibákra és csúszásokra való gyors reagálást.