BX Manufacturing

Integrált megoldás gyártó vállalatok számára az optimális erőforrás-felhasználásért

 

Mit nyújt a BX Manufacturing az Ön vállalkozásának?

 

util

Könnyen bevezethető, integrált megoldás

A BX Manufacturing egy rugalmas ágazatspecifikus megoldás az egyedi és a sorozatgyártással foglalkozó vállalatok számára, amely jelentősen kibővíti az SAP Business One gyártási funkcióit.

Az elmúlt tíz év bevezetései és testreszabásai stabil, egységes megoldássá tették ezt a könnyen érthető és konzisztens funkcióhalmazzal rendelkező addont. Felhasználói táblák, felhasználói mezők, SAP UI űrlapok, felhasználói lekérdezések és SAP DI API.

util

Automata gyártási erőforrás ütemezés

A gyártási erőforrás fogalmának bevezetésével egy egyszerű koncepcióval bővíti ki az SAP Business One-t: kapacitás naptárakkal, homogén gépcsoport kezeléssel, automatikus ütemezéssel, diszpozícióval (gyártási utasítással), késéskezeléssel és újra-ütemezéssel, stb.

A magas szinten konfigurálható automata gyártási erőforrás ütemezés – mellett, a kézi újraütemezés is teljes mértékig lehetséges;

util

Javuló költséghatékonyság és gyártásminőség

A gyártási erőforrások kapacitás-tervezésével (gépek, dolgozók, szerszámok) optimális teljesítményt és maximális eredményt érhetünk el. A gyártásminőségét és a gyártás költséghatékonyságát javítja az optimalizált erőforrás felhasználás.

Az üzemi adatok gyűjtése elősegíti a szűk keresztmetszetek monitorozását és a lehetséges késések korai felismerését. Az ÜAR adatok elemzésével módosítani és finomítani lehet a gyártási műveletek normatív idejét. A minőségbiztosítási problémák a gyártási folyamat során gyorsan azonosíthatók és a módosítások időben végrehajthatók;