BX FOOD

Optimális anyag- és erőforrás-használat, hatékonyabb termelés élelmiszeripari cégek számára

 

Mit nyújt a BX FOOD az Ön vállalkozásának?

  

util

Tökéletes megoldás élelmiszeripari gyártáshoz

 A BX FOOD megfelel az élelmiszeripar jellegzetes követelményeinek és lehetővé teszi a tömegtermelés támogatását az SAP Business One-ban tervezéssel, anyag-, kapacitás- és erőforrás használattal, biztosítva a termelés folyamatosságát, nyomon követhetőségét, a készletek optimális szinten tartását és a hatékonyság növelését.

A BX FOOD ideális választássá teszi az SAP Business One-t az élelmiszeripari gyártó vállalatok számára.

util

Integrált megoldás tömegtermelés támogatására

A BX FOOD és az SAP Business One kombinációja egy mindent átfogó megoldás, amely tartalmaz CRM, logisztika, költség-elszámolás, könyvelés, anyag és kapacitástervezés, minőség ellenőrzés, időelszámolás, operatív irányítás, számlák ütemezése és sok más egyéb modult.

Mindezeket a BX FOOD egységes termékként konzisztens felhasználói felülettel és egy adatbázisban kínálja. Rövidebb átfutási időt, hatékonyabb kapacitáskihasználást, nagyobb nyereséget, jobb erőforrás használatot biztosít

util

Hatékonyabb erőforrás felhasználás, javuló gyártásminőség

A gyártási erőforrások kapacitás-tervezésével (gépek, dolgozók, szerszámok) optimális teljesítményt és maximális eredményt érhetünk el. Az optimalizált erőforrás felhasználás javítja a gyártás költséghatékonyságát és a gyártásminőséget.

Az üzemi adatok gyűjtése elősegíti a szűk keresztmetszetek monitorozását és a lehetséges késések korai felismerését. A minőségbiztosítási problémák a gyártási folyamat során gyorsan azonosíthatók és a módosítások időben végrehajthatók;