BX eDoc+

Elektronikus számlázás, hiteles elektronikus bizonylat SAP Business One-hoz

 

Mit nyújt a BX eDoc+ az Ön vállalkozásának?

 

BX eDoc+ elektronikus számlázás

Számlázás néhány kattintással

A papíralapú számlázás elektronikus formába való átültetésével az SAP Business One felhasználók tetemes mennyiségű időt, energiát, munkát és költséget takaríthatnak meg évente.

A NetLock Informatikai és Hálózatbiztonsági Szolgáltató Kft.-vel közösen kifejlesztett addon lehetőséget biztosít az SAP Business One felhasználóknak, hogy mind nem minősített, mind minősített elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátott számlát bocsássanak ki és azokat hiteles elektronikus bizonylat formájában őrizzék meg.

BX eDoc+ jogi megfelelés

Biztonságosabb bizonylat megőrzés, archiválás

A törvényi előírások szerint 8-10 évig kell megőrizni minden számviteli bizonylatot. Az elektronikusan előállított, majd időbélyeggel ellátott számla a jog érvényesülésnek megfelelő módon tárolódik az SBO rendszerben, melyről automatikusan különböző szintű mentés készül.

Adójogi oldalról a korábban megszokott papíralapú rendszerrel egyenértékű megoldás. A hiteles elektronikus számla formátumára vonatkozó NAV szabályozásnak teljes mértékben megfelel.

BX eDoc+ egyszerűbb visszakeresés

Egyszerűbb, gyorsabb visszakeresés

Nincs szükség a papír alapú számlák közötti keresgélésre. A BX eDOC+ kiegészítő modul használatával néhány kattintással visszakeresheti az adott számlát. Nincs szükség a számlák papíralapú nyomtatására, postázására és a másolatok tárolására, melyek tetemes összegekbe kerülhetnek.

A számlázási folyamatok és átfutási idejük felgyorsulása és pontosabbá válása miatt, a beszállítók még a vitatott tételek esetén is fizetési határidőn belül juthatnak jogos követeléseikhez.