BX DMSone

Dokumentumok gyors, pontos iktatása és archiválása SAP Business One-ban

 

Mit nyújt a BX DMSone az Ön vállalkozásának?

 

BX DMSone dokumentumkezelés SAP Business One-hoz

Hatékony és biztonságos dokumentumkezelés

A hatékony dokumentumtárolás- és kezelés az egyik legkritikusabb pont egy vállalat működésében. A BX-DMSone egy megbízható és biztonságos információtároló- és kezelő add-on, ami tökéletesen illeszkedik az SAP Business One vállalatirányítási rendszerhez - összekapcsolja (szinkronizálja és integrálja) a dokumentumkezelő rendszerrel.

Rendezze és kezelje információit, illetve irattárát a legújabb, a cégvezetők elvárásainak megfelelő, kifejezetten az SAP Business One-hoz kifejlesztett, egyedülálló dokumentumkezelő rendszerrel!

Routin graf2

Egyszerű archiválás, gyors dokumentumelérés

Az SAP Business One-ban végzett munka közben, a már jól ismert SAP Business One menüből, a munkafolyamat adott pillanatában egyszerűen, néhány kattintással rögzíteni lehet az információt, illetve a dokumentumokat.

A rendszer automatizáltan indexeli az SAP Business One-ban keletkezett dokumentumokat és teszi gyorsan kereshetővé a felhasználók számára.

A BX-DMSone segítségével bármilyen információ, gazdaságosan, biztonságosan és azonnal elérhető közvetlenül az SAP Business One felületéről.

BX DMSone gyorsabb üzleti ciklus

Gyorsabb üzleti ciklus, csökkenő költségek

Az SAP Business One-ban előállított dokumentumok automatikusan regisztrálásra, iktatásra kerülnek. Kiemelt prioritással az árajánlatok, megrendelések, számlák, szállítói, raktározási iratok. Az összes munkatárs a saját képernyőjén kezelheti az iratait, akár szervezeti egységenként elkülönítve. Több szinten delegálhat, határidővel láthat el dokumentumokat, ezzel kontroll alatt tarthatja a munkavégzést.

Minimálisra csökken az információk, dokumentumok iktatására és kezelésére fordított idő és energia, csökkenek az adminisztrációs költségek, és gyorsabbá válhatnak az üzleti folyamatok.