PARTNEREINK

 

Stratégiai Partnereink

SAP Silver Partner Logo

Az SAP Business One ERP rendszer fejlesztő partnere vagyunk, és egyben az első és mai napig az egyetlen ISV (Independent Software Vendor – független szoftver értékesítő) partner Magyarországon. 

Website 

LogoProdumex baseline RGB white 270px

Exkluzív disztribútor partnerünk a Produmex, az SAP kis- és középvállalatok számára kínált ERP megoldásának, az SAP Business One-nak globális szoftver megoldási és technológiai partnere (SSTP). A BX Software és a Produmex együtt egy teljes körűen integrált raktározási és gyártási szoftverkínálatot biztosít az SAP Business One-hoz.  

Website 

LogoVersino

Németországi partnerünk a Versino AG, mint az SAP Business One egyik vezető partnere, a vállalatirányítási szoftver bevezetésével, fejlesztésével, tanácsadással és támogatással foglalkozik. A 13 telephellyel rendelkező cég tevékenységének középpontjában a különböző iparágak számára nyújtott vertikális megoldások átfogó kínálata áll, melyet Németországban, Ausztriában, Svájcban és Csehországban biztosít.

Website 

 

Kereskedelmi Partnereink

t systems 

 


A T-Systems Magyarország a régióban egyedülállóan széleskörű ICT szolgáltatásokat biztosít. Teljes körű SAP kompetenciákat kínáló vállalatként stratégiai partnerséget kötött az SAP AG-val és közösen kifejlesztették az SAP Business One alapú Thesis ERP megoldást. 

Website 

 

Az Acterra International Kft. 2009 óta partnere a BX Software-nek. A cég fő tevékenysége az integrált rendszerek bevezetéséhez, az üzleti folyamatok újraszervezéséhez kapcsolódik kis- és középvállalatok számára. Megoldásaik nagy része SAP termékekből és azok alap funkciójának kiterjesztéséből áll. 

Website 

 

B1IT International Kft., csapata 4 kontinens több mint 20 országban, mint egy 200 sikeres SAP Business One bevezetésen vett részt. Több mint 150 ügyfelünk rendszerén végzünk support és karbantartási szolgáltatásokat nap mint nap. Hisszük, egy tanácsadó attól válik értékessé, hogy nagyon sok vállalatot látott, nagyon sok ügyfél problémát oldott meg. Kollégáink eddigi tanácsadói pálya futása során több mint 1.100 céggel kerültek munka kapcsolatba. A support csapatunk évente közel 3.000 bejelentést kezel.

Website 

 

A Contact Plus Consulting Kft. az SAP Business One egyik legnagyobb magyarországi hivatalos partnereként SAP Business One vállalat irányítási rendszerek bevezetésével, licencek értékesítésével és tanácsadással foglalkozik. 

Website 

 

A Techwave 1989 óta elkötelezett az SAP technológiák iránt. A legújabb SAP szoftver komponenseket kínálják, melyekhez rendszer-integrációs és bevezetési tanácsadást nyújtanak. Kelet-Európa piacvezető SAP hosting partnereként nemzetközi színvonalú üzemeltetési szolgáltatásokkal, oktatással és alkalmazás támogatással teszik hatékonyabbá ügyfeleik informatikai képességeit a régió országaiban is. Website 

 

Az IFSZ egyike a legdinamikusabban fejlodő közepes méretű informatikai vállalatoknak. A felhalmozott szakmai tudás segítségével teljes körű informatikai támogatást nyújt ügyfeleinek, beleértve az egyedi alkalmazásfejlesztést és az üzleti rendszerek fejlesztését, implementálását. Költségkímélő megoldásaik hozzájárulnak ügyfeleik hatékonyságának és ezáltal piaci pozícióinak javításához, a legújabb technológiák és eljárások alkalmazása, a maximális rugalmasság és a nagyfokú megbízhatóság révén.

 Website 

 

Az Onlive IT tíz év tapasztalattal rendelkezik ERP rendszerek bevezetésében és korszerű szoftver és hardver termékeket szállít ügyfeleinek. Hosszú távú, átfogó informatikai struktúrát valósít meg, termékei és szolgáltatásai segítségével, SAP Business One bevezetések és ügyfelei mindennapi informatikai problémáinak megoldása során.

 Website