Modern Vállalkozások Programja - GINOP321

„Vállalkozz digitálisan!"

services

 

Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatása.
A Modern Vállalkozások Programja azzal a küldetéssel jött létre, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára segítséget adjon a korszerű informatikai megoldások, eszközök megismerésben, azok bevezetésében, kiválasztásában. A program keretében több száz minősített szállító között a Variatech Consulting Kft. is egyedi ajánlattal járul hozzá, hogy a vállalkozások kedvezmények igénybevételével vezethessenek be korszerű informatikai megoldásokat.

Kínált termékek

 

A BX Manufacturing az SAP Business One ügyfelek által világszerte használt, tanúsítvánnyal rendelkező, díjnyertes, gyártási add-on, amely jelentősen kibővíti az SBO gyártási funkcióit. Rugalmas, ágazatspecifikus megoldás az egyedi és a sorozatgyártással foglalkozó vállalatok számára.

BX Manufacturing

A BX Manufacturing-gel kibővített SAP Business One a funkciók széles tárházát nyújtja az egyedi és diszkrét gyártással foglalkozó vállalatok számára.

CRM (Ügyfélkapcsolat)

Megbízható és könnyen használható CRM funkciók az üzleti lehetőségek, az értékesítés és a szolgáltatások menedzsmentjével. Ez a funkcionalitás webes környezetben is rendelkezésre áll.

Ajánlat és értékesítés menedzsment

A sokoldalú kalkuláció használatával az árkalkuláció gyorsan, rugalmasan és megbízhatóan végezhető. A gyors diszpozíciós számítás segítségével azonnal láthatóvá válik egy cikk gyártási ideje az aktuális kapacitásnak megfelelően. Normál cikkek esetén kapacitás alapon dolgozhat.

Erőforrás- és darabjegyzék

Különböző típusú anyagok és műveletek adják a darabjegyzék alapjait. A munkahelyek a műveletekbe integráltak, a kapacitás információ megadható (ráállási idő, munkaidő, leszerelési idő, stb).

Kalkuláció

Darabjegyzékeket és gyártási utasításokat kalkulálhat különféle módokon. Többféle kalkulációs sémát hozhat létre könnyedén bármilyen képlettel, saját definíció szerint. Ez a költségek sokoldalú és rugalmas kalkulációját teszi lehetővé. A költségsémák alapján ársémákat hozhat létre. A különböző gyártási mennyiségek alapján költségeket és árakat kalkulálhat, amiket aztán egyszerűen átvihet az árlistákba.

Kiszervezés

A darabjegyzékben megadhatja, hogy milyen mennyiséget vagy milyen %-ot akar kiszervezni és melyik beszállítónak

Egyedi gyártás

A szokásos gyártási rendszer a hagyományos diszpozícióval (MRP II) dolgozik, amely az összes gyártási és beszerzési igényt figyelembe veszi. Viszont, ha az ön vállalkozása inkább egyedi vevői igényeken alapul, akkor ott van az MTO (egyedi gyártás) lehetősége. Itt termékenként megadhatja, hogy az MTO hatás milyen “mélyen” menjen végig a darabjegyzékeken, és külön MTO diszpozíciót futtathat, hogy a vevői rendeléseken alapuló gyártási és beszerzési igényeket ellenőrizhesse.

Gyártástervezés

A hatékony és rugalmas MRP II-n alapuló algoritmussal a rendszer mindent megtervez. Ez a többször bizonyított algoritmus zökkenőmentes működést tesz lehetővé a rendelkezésre álló, értékes erőforrások optimális kihasználásával. A gyártástervezéshez egy grafikus tervtábla is igénybe vehető, ahonnan a további részletek gyorsan elérhetőek.

Üzemi adatrögzítés

(ÜAR) A rendszer igazi értékének kiaknázásához nagyban hozzájárul az ÜAR modul. Itt nagyon egyszerű módon megadható az összes szükséges adat (munka kezdése, munka befejezése, megszakítás, befejezés, részleges, stb.) Az adatok bevitele különböző módokon történhet, hogy minden üzleti elvárásnak megfeleljen a modul. Terminál vagy web alapon is elérhető.

Beszerzés és raktárkészlet

Az értékesítési és gyártási igények alapján a rendszer legenerálja a releváns beszerzési rendeléseket.

Szolgáltatás

A szerviz-szerződések és berendezés törzslapok stabil bázist adnak a megbízható és nyereséges működtetéshez. Teljesen integrált pénzügyi adminisztráció, amely minden releváns ERP komponenstől kap adatokat.

 

A BX Project és az SAP Business One teljes körű vállalati informatikai rendszert biztosítanak olyan vállalkozások számára, amelyek folyamataik egy vagy nagy részét projektekhez szervezetten végzik.                                                                                                                                                               

BX Project + TMC

Az ügyfelek igényeinek, a mérnöki tervezésnek, a beszerzésnek, a projektvezetésnek és az erőforrás-tervezésnek komplex és kölcsönös összefüggései nagy kihívást jelentenek minden projekt alapú vállalkozás számára, és mindemellett nélkülözhetetlen a közvetlen és azonnali hozzáférés a hatalmas mennyiségű projektadatokhoz.

Egy általános célú vállalatirányítási rendszer (még jelentős egyedi fejlesztéssel sem) nem igazán megfelelő erre a célra. A vállalati szintű általános anyagszükséglet-tervezés sem alkalmas a projekt-folyamatok számára. A kereskedelmi, szolgáltatási, gyártási és a projekt tevékenységeket kombináló vállalatok (is) széleskörű funkcionalitást biztosító, integrált és könnyen használható rendszert igényelnek.

A BX Project (BX PRO) lehetővé teszi, hogy az SAP Business One integrált ügyviteli rendszer a projekt alapon dolgozó cégek számára is ideális választás legyen. A BX PRO számtalan különböző iparági vállalat igényeit képes kielégíteni, mivel még a „vegyes üzemben” (csak részben projekt alapon) működő vállalatok számára is kiválóan alkalmazható. A vegyes üzemben dolgozó vállalatok nagyon elterjedtek, és számukra is tökéletesen megfelelő a BX PRO/SAP Business One.

Az üzleti folyamatok BX PRO-val való integrált vezérlése és koordinációja jelentősen javítja a működés nyereségességét, az erőforrások jobb kihasználását, ugyanakkor csökkenti a szállítási időt, a hibák előfordulását és a túlóraigényt. A BX PRO támogatja a projekt-folyamatok, az anyagigények és az erőforrás-kapacitások tervezését, ütemezését, illetve követését. Ez biztosítja, hogy a projektek határidőre és a költségkereten belül megvalósuljanak.

A BX PRO és az SAP Business One kombinációja átfogó megoldást nyújt, és a fentieken kívül tartalmaz CRM, logisztika, munkaköltség-elszámolás, könyvelés, időráfordítás-elszámolás, számlázás-ütemezés funkciókat is. Mindezeket a BX PRO egységes termékként konzisztens felhasználói felülettel, az SAP Business One rendszerbe integráltan nyújtja, ami rövidebb átfutási időt, nagyobb projekt nyereséget, jobb erőforrás-kihasználást és nem utolsósorban kevesebb stresszt jelent.

A BX Project által támogatott folyamatok:

  • Projekt-folyamatok tervezése és ütemezése
  • Erőforrás kapacitás-tervezés
  • Ajánlatok kezelése és értékesítés
  • Munkaköltség elszámolás
  • Könyvelés és számlázás
  • Időráfordítás elszámolása
  • Beszerzés, gyártás és készletvezetés
  • Pénzügyi adminisztráció
  • Ügyfélkezelés (CRM)Manufacturing
  • Warehousingaz SAP Business One standard beépített testreszabási lehetőségeivel (felhasználói lekérdezések, formatált keresések, felhasználói mezők és táblák, bizonylatok)

 

 

Felelős:

Petre Attila
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Referenciák:
Ide kattintva megtekinthetők.

Cégünk a Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója, termékeinkhez a Modern Vállalkozások Programjában +5% árkedvezmény jár!
A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik!

Regisztrálok a kedvezményért!

Bővebb információért hívja munkatársunkat, Petre Attilát a +361 550 0230-as telefonszámon!