Intelligens járattervező és optimalizáló megoldás SAP Business One-hoz. Egyszerűen használható útvonaltervezés, járatoptimalizálás és -követés heterogén járműparkkal rendelkező vállalatok számára.

TOVÁBB

tour

Mit nyújt a BX Routin' az Ön vállalkozásának?

Tökéletes megoldás kis- és középvállalatoknak, amelyek integrált, gyors, könnyen használható járattervező és járatoptimalizáló megoldást keresnek heterogén gépjárműparkjukhoz.

A BX Routin’ magas szintű SAP Business One integrációval rendelkezik.  Napi szintű szállítási feladatokból dolgozik, amelyeket testreszabható felhasználói lekérdezésekkel gyűjt ki az SAP Business One alapadataiból, vevői és beszerzési megrendeléseiből. A motor percek alatt előállítja az optimalizált útvonalat, figyelembe véve a teljes heterogén járműparkot és a kijelölt szállítási feladatokat. Az útvonalkezelő segítségével szervezheti, módosíthatja, és véglegesítheti az optimalizált járatokat, és valós időben követheti is őket. 

 

A Felhasználó sajátos üzleti logikájával bővített integrált modulok segítségével automatikusan hozhatunk létre, vagy frissíthetünk SAP Business One dokumentumokat (pl. vevői rendelés, kimenő számla, kimenő jóváírás).

A BX Routin’ mobil applikáció költséghatékony Android alapú mobil eszközöket támogat. A mobil applikáció megkönnyíti a sofőrök adminisztrációs feladatainak végrehajtását és az utólagos irodai munkával töltött időt is csökkenti. Azontúl, hogy a sofőrök megkapják az elvégzendő feladatok részleteit és a számukra kijelölt útvonalat, a mobil eszköz segítségével személyre szabott SAP dokumentumokat hozhatnak létre és kezelhetnek a helyszínen és egy társított mobil-nyomtató segítségével képesek az előállított bizonylatot azonnal nyomtatni.

 

 

Előnyök

  • Mesterséges intelligencián alapuló „jövőálló” megoldás, a szállítási feladatok optimalizálására és a szállítási költségek csökkentésére;
  • A szállítási feladatok napi ütemezését földrajzi helyek alapján optimalizálja, figyelembe véve az olyan megszorításokat, mint nyitvatartási idő, engedélyezett vezetési idő, kirakodási idő, pihenési idő;
  • Optimalizálhat költség, idő és távolság tényezőkre, meghatározott iteráció-szám és/vagy idő-korlátot betartva; 
  • A túratervet a megállók optimalizált sorrendjébe rendezi, figyelembe véve a rakományt és a szállítási feladatokat is;
  • Mobil alkalmazás segítségével csökkenti a sofőrök adminisztratív terheit és a napi rutinfeladatokkal töltött időt;
  • Olyan tipikus szállítási problémákat old meg, mint szállítás egy, vagy több raktárból, gyűjtőtúrák egy központi lerakodó helyre, átraktározás, stb;
  • Beépített testreszabási technikával rendelkezik az ügyfélspecifikus igények zökkenőmentes kielégítésére.