SAP Business One-hoz tervezett, integrált, felhő-alapú mesterséges inteligenciával támogatott, átfogó járattervező/optimalizáló megoldás, heterogén járműparkkal rendelkező vállalatok számára.

TOVÁBB

tour

Mit nyújt a BX Routin' az Ön vállalkozásának?

Tökéletes megoldás kis- és középvállalatoknak, amelyek integrált, gyors, könnyen használható járattervező és menedzsment megoldást keresnek heterogén gépjárműparkjukhoz.

A szállítási feladatok az SAP Business One-ból jönnek testreszabható felhasználói lekérdezéseken keresztül és a feladatokat napi szinten ütemezi. A mesterséges motor kiszámolja a túrákat és a szállítási feladatokat az egész gépjárműpark részére. A sofőrök a túrák végrehajtása közben információt gyűjtenek android eszközeikkel.

 

Előnyök

  • Mesterséges intelligencián alapuló „jövőálló” megoldás, a szállítási feladatok optimalizálására és a szállítási költségek csökkentésére;
  • A szállítási feladatok napi ütemezését földrajzi helyek alapján optimalizálja, figyelembe véve az olyan megszorításokat, mint nyitvatartási idő, engedélyezett vezetési idő, kirakodási idő, pihenési idő;
  • A túratervet a megállók optimalizált sorrendjébe rendezi, figyelembe véve a rakományt és a szállítási feladatokat is;
  • Olyan tipikus szállítási problémákat old meg, mint szállítás egy, vagy több raktárból, gyűjtőtúrák egy központi lerakodó helyre, átraktározás, szerviz utak.

 

A túratervet a megállók optimalizált sorrendjébe rendezi, figyelembe véve a rakományt és a szállítási feladatokat is