Mobil adatgyűjtő megoldás SAP Business One-hoz, a raktári folyamatok valós idejű kezeléséhez, amely csökkenti a működési költségeket és az emberi hibák előfordulását.

TOVÁBB

warehouse

Mit nyújt a BX Mobile Warehouse az Ön vállalkozásának?

A BX Mobile Warehouse az SAP Business One 9-es verziójához fejlesztett, raktári folyamatok kezelésére szolgáló, mobil applikáció.

A megoldás architektúrája lehetővé teszi, hogy a cég raktári adatbázisában akár több tízezer raktári tranzakciót hajthassanak végre dolgozók tucatjai.

Minden alapvető SAP Business One 9-es raktári tranzakciót támogat, ide értve a komissiólistákat, a készletszámlálást, a tárhelyeket, a sorozat- és sarzsszámokat, a szállításokat, valamint az árubeérkezést.
 
A kliens komponens egy natív Windows CE/Mobile applikáció, amely nagy sebesség elérését teszi lehetővé, a szerver komponens pedig egy rugalmas, robusztus, nagy teljesítményű üzleti logikai tranzakciós motor.

 

Előnyök

  • Minden SAP Business One raktári tranzakciót támogat, nem kell új koncepciókat és folyamatokat megtanulni;
  • A rendszer teljes mértékig testreszabható az ismerős, felhasználó által definiált mezőkkel és lekérdezésekkel;
  • SAP HANA-ra optimalizált, de ugyanúgy tökéletesen fut Microsoft SQL Serveren is, a stabil, gyors, könnyen installálható és adminisztrálható üzleti logika szerveren keresztül; 
  • SAP tanúsítvány folyamatban;
  • Bevezetési és betanulási periódusa rövid, még nagyon jelentős, bonyolult testreszabás esetén is;
  • Kiemelkedő minőségű és mennyiségű dokumentáció videókkal és bevezetési módszerekkel.