A kimenő és bejövő dokumentumok iktatásával és archiválásával megkönnyíti a dokumentumok kezelését az SAP Business One-ban.

TOVÁBB

dms one

Mit nyújt a BX-DMSONE az Ön vállalkozásának?

Egy hatékony dokumentummenedzsment rendszer kifejezetten SAP Business One-hoz kifejlesztve, ami kihozza a csúcsteljesítményt cégéből, legyen szó információ tárolásáról, visszakereséséről, vagy folyamatok menedzseléséről.

A BX-DMSONE egy megbízható és biztonságos információtároló- és kezelő add-on, ami tökéletesen illeszkedik az SAP Business One vállalatirányítási rendszerhez - összekapcsolja (szinkronizálja és integrálja) a dokumentumkezelő rendszerrel.

A tökéletes integrációnak köszönhetően, minden információ és dokumentum azonnal és könnyedén elérhető és kezelhető az SAP Business One felületéről. Az SAP Business One-ban végzett munka közben, a már jól ismert SAP Business One menüből, a munkafolyamat adott pillanatában egyszerűen, néhány kattintással rögzíteni lehet az információt, illetve a dokumentumokat.

 

A BX-DMSONE használatával járó előnyök

Gyors dokumentum elérés - A rendszer automatizáltan indexeli az SAP Business One-ban keletkezett dokumentumokat és teszi gyorsan kereshetővé a felhasználók számára. A BX-DMSONE segítségével bármilyen információ, dokumentum gazdaságosan, biztonságosan és azonnal elérhető közvetlenül az SAP Business One felületéről.

Documentum biztonság - A jogosultságok miatt nagyfokú biztonságban tudhatja cége bizalmas és védett információit, nyomon követhető, ki, mikor, mit csinált az adott dokumentummal.

Költséghatékonyság - A BX-DMSONE dokumentumkezelő rendszer használatával csökkenek az adminisztrációs költségek (adatbevitel, faxolás, munkaerő és idő), továbbá felgyorsulnak az üzleti ciklusok.

IT költségek - Illeszkedik a már meglévő informatikai hálózatba, infrastruktúrába, nem igényel plusz hardver beruházást.

Ez a gyorsan megtérülő befektetés hatalmas segítséget, idő és pénz megtakarítást, valamint hatékonyságnövelést eredményez valamennyi SAP Business One-t használó vállalkozásnak.

Területek, ahol kiváló eredménnyel használhatja a BX-DMSONE addon-t:

   • Értékesítés
   • Pénzügy
   • Raktározás
   • Szolgáltatás/szervíz