Adatvédelmi nyilatkozat

Az egyének Internethez kapcsolódó adatvédelme elengedhetetlen az internetalapú üzleti élet jövője és a valódi internet-gazdaság irányába való elmozdulás érdekében. A VariaTech Consulting megalkotta Adatvédelmi nyilatkozatát, bizonyítva elkötelezettségét az egyének adatvédelemhez való jogának fontossága iránt. Ez az irányelv felvázolja weboldalunk személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatait/alkalmazásait.

 

Jelen Adatvédelmi nyilatkozat érvényes ezen weboldalra és egyéb oldalakra, melyek erre az Adatvédelmi nyilatkozatra hivatkoznak. Néhány VariaTech Consulting szervezet, programok és/vagy oldalak rendelkezhetnek saját, esetleg eltérő adatvédelmi nyilatkozattal. VariaTech Consulting nem vállal felelősséget bármely külső weboldal által linkelt/idekapcsolt/hivatkozott tartalomért.

A weboldal használatával Ön hozzájárul az itt leírtak szerinti információk összegyűjtéséhez és használatához. Amennyiben a jelen Adatvédelmi nyilatkozat változtatásáról döntünk, úgy a változásokat ezen oldalon tesszük közzé, így tudomást szerezhet az információ gyűjtésének és felhasználásának módjáról. Időről-időre, a vonatkozó törvények esetleges követelményei által kérhetjük az Ön(ök) kifejezett hozzájárulását ezen honlapon gyűjtött vagy Ön(ök) által önkéntesen továbbított bizonyos adatok és információk feldolgozásához.