Cégvezetés

Tóth Gábor web8

Tóth Gábor - Ügyvezető igazgató

Tóth Gábor 2004-ben, mint tapasztalt tanácsadó kezdett dolgozni a Variatech Consulting Kft-nél, és három évvel később a cég ügyvezetőjévé vált. Diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte. Karrierje során számtalan ERP (Enterprise Resource Planning – Vállalati Erőforrás Tervezés) rendszer fejlesztésében vett részt, mint fejlesztésvezető és termék menedzser. 2002 és 2004 között tagja volt az infor Rt fejlesztésmenedzsmentjének, és elnöke volt a Corvex Rt-nek 2007-ig. 

 

Jelentős tapasztalattal rendelkezik a KKV-k funkcionális igényeivel kapcsolatban, melyet több száz magyar és nemzetközi projekt során szerzett. Tapasztalatait a nemzetközi igények szerinti termékfejlesztés (kapcsolódó feladatok tervezése és ütemezése) és a szoftverfejlesztés és karbantartás szervezése területén kamatoztatja a Variatech Consulting Kft-n belül.

 

Nemeth Miklos

Németh Miklós - CTO

Németh Miklós több mint tízévnyi tapasztalattal rendelkezik a szoftverfejlesztés különböző területein, mint elemzés, tervezés és programozás. Korábban vezető szoftverfejlesztőként dolgozott számos cégnél, így például az IQSOFT Kft., a Price Waterhouse, az Ericsson, a T-Mobile, és a Bank of America cégeknél. Tapasztalatait  Magyarországon, Finnországban, Franciaországban, Németországban és az USA-ban megvalósított projektek során szerezte.

 

2004-ben csatlakozott a Variatech Consulting Kft-hez, mint vezető szoftverfejlesztő. Két fő területe az objektumorientált programtervezési technológia és a komponens alapú architektúrák. Vezetésével jött létre a BX Software termékek fejlesztői keretrendszere, amely számos bonyolult alkalmazás alapja.