Bemutatkozás

about-us

 

  • Termelési és logisztikai megoldások SAP Business One-hoz

A Variatech Consulting Kft, a termelési és logisztikai megoldások világszintű gyártója, 2004 óta fejleszti a BX márka termékeit. Az ICT megoldások piacán a fejlesztés alapja a technológiai rugalmasság és függetlenség. A Variatech Consulting Kft folyamatosan figyeli a különböző információ technológiai megoldások innovációit.

  • Saját fejlesztési eszközök

Fejlesztési módszertanának köszönhetően rövid idő alatt képes az új, csúcsminőségű IT megoldások fejlesztésére, vagy már létező termékek vezető technológiákra való átállítására. Büszkék vagyunk saját fejlesztési eszközeinkre, amelyek összekapcsolják a modern technológiák előnyeit termékeink csúcsminőségével.

  • Költséghatékony, csúcsminőségű alkalmazások

Minden erőnkkel azt a célt szolgáljuk, hogy szakembereink csúcsminőségű alkalmazásokat fejlesszenek gyors és költséghatékony módon. Kollégáink, jól megalapozott ERP és PPS (termelésirányítási) rendszertudással, ezen dolgoznak.

  • Globális szakértői partnerhálózat

Hátterünket olyan szakértők partneri hálózata biztosítja, akik helyi szinten is bevethetőek és évek óta ERP és PPS rendszerek sikeres bevezetésével foglalkoznak kis- és közepes méretű gyártó és logisztikai vállalatok számára.