Stratégiai együttműködés

                                                             LogoProdumex baseline RGB white 270px                                   BX Software White

A stratégiai együttműködés egy teljesen integrált logisztikai és gyártási szoftvercsomagot hoz létre az SAP Business One®-hoz

PERK (Belgium) és BUDAPEST (Hungary) – 2015 Octóber 20. – A Produmex mai napon bejelentette, hogy egyesíti erőit a BX Software-rel, a korábban Variatech Consulting-ként ismert, budapesti székhellyel rendelkező magyar vállalattal.

Az azonnali hatállyal életbe lépő megállapodás értelmében, az SAP Business One-hoz fejlesztett BX Software megoldások, köztük a BX Manufacturing és a BX Mobile Warehouse termékek kizárólagos nagykereskedelmét a Produmex látja el, az általa fejlesztett és forgalmazott, SAP Business One-t kiegészítő PDMX Suite mellett.

 

A BX Software és a Produmex együttműködésének célja, hogy egy teljesen integrált gyártási és logisztikai szoftver csomag jöjjön létre az SAP Business One-hoz, amelyet ez a stabil és erős pénzügyi hátérrel rendelkező cég, a Produmex tesz világszerte elérhetővé.

„A Produmex, az elmúlt évek során jelentősen kiszélesítette globális együttműködését az SAP-val és az SAP Business One-t kínáló partnerek hálózatával. A Produmexet, mint az SAP Terméktanácsadó Bizottságának tagját, az SAP szoftver megoldásainak vezető szállítójának tartjuk” mondta Luis Murguia, az SAP rangidős alelnöke. „A BX Software megoldásokkal kiegészítve a PDMX termékcsaláddal, a Produmex a logisztikai és gyártási folyamatok széles körét fedi le.”

„Mint az SAP Business One szoftver megoldásainak globális szállítói, piaci kínálatunkat két kulcsterületen akarjuk kiterjeszteni: logisztika és gyártás. Arra számítunk, hogy a BX és a PDMX termékcsalád kombinált adottságai, egy soha nem látott megoldáscsomagot hoznak létre a piac számára.” mondta Kris Addriaenssens, a Produmex ügyvezető igazgatója. „Mindemellett a BX Software és a Produmex együttműködése, új és innovatív mikro vertikális szoftver megoldások gyorsított ütemű fejlesztését és bevezetését is lehetővé teszi.”

““Büszkék vagyunk arra, hogy a Produmex, az SAP Business One egyik vezető szállítója stratégiai egüttműködésünk eredményeképp termékeinket kiterjedt nemzetközi értékesítési hálózatán keresztül fogja forgalmazni.” mondta Tóth Gábor a Variatech Consulting ügyvezető igazgatója. „Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel a stratégiai együttműködéssel, termékeinket és szolgáltatásainkat megbízható és hatékony módon tudjuk eljuttatni partnereink és ügyfeleink számára. Így új termékek fejlesztésére koncentrálhatunk és a termékeink gyors piacra vitele is lehetővé válik, ezzel is támogatva a már meglévő és leendő partnereink, ügyfeleink további fejlődési lehetőségeit”

A Produmex széleskörű tapasztalattal rendelkezik az ellátásilánc-menedzsment területén különböző iparágakon belül. Teljesen integrált kiegészítő megoldásokat kínál az SAP Business One-hoz, a növekvő vállalkozások és a nagy cégek leányvállalatainak vezető ERP megoldásához. Az SAP Business One egyszerű, integrált megoldást kínál a pénzügyek, az értékesítés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a beszerzés, a raktár, az analitika és az üzemeltetés menedzselésére.

A Produmex része a Movilitas-nak (www.movilitas.com), amely globális értékesítője az SAP vezető megoldásainak a beszerzési lánc, a nyomkövetés (track and trace) és a vállalati mobilitás területén. A vállalat székhelye Mannheimben (Németország) és Columbiában (Maryland, USA) található.

SAP, SAP Business One és egyéb itt említett SAP termékek és szolgáltatások és logóik az SAP SE (vagy valamelyik leányvállalata) védjegyei vagy regisztrált védjegyei Németországban és egyéb országokban. További védjegy információért lásd http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx 

Minden egyéb védjegy az eredeti jogtulajdonosé.

SAP Forward-looking Statement

Any statements contained in this document that are not historical facts are forward-looking statements as defined in the U.S. Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Words such as “anticipate,” “believe,” “estimate,” “expect,” “forecast,” “intend,” “may,” “plan,” “project,” “predict,” “should” and “will” and similar expressions as they relate to SAP are intended to identify such forward-looking statements. SAP undertakes no obligation to publicly update or revise any forward-looking statements. All forward-looking statements are subject to various risks and uncertainties that could cause actual results to differ materially from expectations The factors that could affect SAP’s future financial results are discussed more fully in SAP’s filings with the U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”), including SAP’s most recent Annual Report on Form 20-F filed with the SEC. Readers are cautioned not to place undue reliance on these forward-looking statements, which speak only as of their dates.