Új mérföldkő a termelési szoftverek piacán!

A VariaTech Consulting Kft. innovatív fejlesztéseivel és több évtizedes szakmai tapasztalatával nem előszőr bizonyította, hogy élen jár a gyártó-, logisztikai- és kereskedelmi szoftvermegoldások fejlesztésében. Komoly áttörést jelentett, hogy gyártási rendszereikben a piacon elsőként alkalmazták a mesterséges intelligenciát. A technológiai fejlődés és az Ipar 4.0 által teremtett új kihívások válaszaként olyan komplex megoldással jelent meg az SAP Business One világában, mellyel a magas szintű elvárások könnyedén teljesíthetővé, a piaci verseny diktálta nehézségek pedig legyőzhetővé válnak.

 

A BX Software termékek gyártó-, logisztikai- és kereskedelmi cégek számára nyújtanak professzionális megoldásokat, melyek az SAP Business One vállalatirányítási rendszert egészítik ki, a legkorszerűbb iparágspecifikus funkcionalitással.

 

A kifejezetten gyártó vállalatoknak fejlesztett szoftvercsomagunk segítségével lehetőség nyílik a gyártási folyamatok és az erőforrások felhasználásának nyomon követésére, az optimális gyártási tervek azonnali előállítására, valamint az elvégzett műveletek dokumentálásának automatizálására. Integrált megoldásnak köszönhetően csökken az állásidő és kevesebb ráfordítással - az erőforrások bővítése nélkül - érhető el a késedelem nélküli, pontos, precíz és mégis rugalmas teljesítés.

 

BX POEM APS – Intelligens gyártástervező és optimalizáló (APS) megoldás SAP Business One-hoz. Mesterséges intelligencián alapuló optimalizálás a maximális hatékonyságért, kiemelkedő funkcionalitás és vizualizáció a rugalmas gyakorlati alkalmazás érdekében.

 

BX Verse PDC – Valós idejű üzemi adatrögzítés a pontos gyártás- és termékkövetésért, hatékonyabb minőségellenőrzés a selejtarány csökkentéséért és a versenyképesség növeléséért.

 

BX Novel Production – Gyártási megoldás magas szintű, egyedi igényekkel rendelkező vállalatok számára, amely tökéletesen kezeli a házon belüli és a kiszervezett gyártást egyaránt.

 

BX Production Booster – Utat nyit a tökéletes gyártás irányába: kiválóan szinkronizálja az adatokat a BX POEM APS felé, és lehetővé teszi a BX Verse PDC, valamint a BX Novel Production használatát is.