Új nemzetközi termékmenedzser a Variatech Consulting Kft.-nél

 

Márciustól új nemzetközi termékmenedzser vesz részt a BX Software legújabb fejlesztéseiben, Németh Miklós személyében.
A Variatech Consulting Kft. szakembereinek évtizedes tapasztalata van hazai és nemzetközi piacon egyaránt. 

Németh Miklós több mint két évtizedes múlttal rendelkezik a hazai és nemzetközi ICT megoldások területén. Évekig dolgozott banki, e-commerce projekteken, mégis az ERP rendszerek világában töltött 14 év volt igazán meghatározó számára.

A BX Software képviseletében március végétől tevékenykedik, elsőszámú célja, hogy a márka innovációit koordinálja, annak érdekében, hogy a magasabb technikai tudást igénylő fejlesztett termékek hazai, illetve külföldi piacát erősítse.

A kiválasztásban nagy szerepet játszott, hogy Miklós nem először képviseli a Variatech csapatát, továbbá fontos volt, hogy olyan embert töltse be a pozíciót, akinek széles körű tapasztalata van és kézzelfogható eredményeket ér el a munkája során. Mindezek mellett pedig könnyen be tud illeszkedni a vállalati kultúrába.


Miért a Variatech Consulting?

A Variatech termékei ígéretesek, legkorszerűbb módszerekkel, modern technológiával jóval több lehetőséget biztosít ahhoz, hogy egy termék menedzser sikeres lehessen. A hasonló területen tevékenykedő cégek közül úgy látom, hogy a Variatech a legélenjáróbb a fejlesztésben és innovációban. Nem utolsó sorban az SSP világban a gyártási rendszerek területén a legideálisabb csapattal dolgozhatok, ahol mostanra jelentősen bővült a fejlesztői gárda – nyilatkozta Németh Miklós a kinevezése kapcsán.

A Variatech biztos abban, hogy megtalálta az ideális embert a feladatra, és közösen, sikerrel tudja folytatni a BX Sofware fejlesztési munkáit.